Bútorok

Mintával díszített bútorok

Ahol a festészet és az asztalosság találkozik.

Szitakötős fellépő

A váz borovi fenyőből, a lap vörös fenyőből készült. Teljes egészében, minden része kézzel megmunkált. A fellépőn a menta színt kombináltuk uszadékfa színű tejfestékkel. A kézi festés saját elképzelés alapján, egyedileg készült. Felületzárás tekintetében a kopásállóság és a víztaszítás volt az elsődleges szempont, így konyhában, fürdőben is nyugodtan lehet használni.
Mérete: 33 x 33 x 19 cm

 

Fellépő kék madárral

A váz borovi fenyőből, a lap vörös fenyőből készült. Teljes egészében, minden része kézzel megmunkált. A fellépőn az esőfelhő színt Provence színű tejfestékkel kombináltuk. A kézzel festett minta saját elképzelés alapján, egyedileg készült. Felületzárás tekintetében a kopásállóság és a víztaszítás volt az elsődleges szempont, így konyhában, fürdőben is nyugodtan lehet használni.
Mérete: 33 x 33 x 19 cm

Festett bútorok

Mécsestartó

Tölgyfából és gőzölt bükkből készült mécsestartó, mely megfordítva füstölő. Olajos pácokkal színeztük, mint angolvörös, mogyoró vagy paliszander. A bio pác selymes fényt és áttetsző színt ad a mécsestartóknak meghagyva a fa természetes erezetének szépségét.
Mérete: 29 cm x 12,5 cm x 4,5 cm

Zöld éjjeli szekrény

Anyaga borovi fenyő tölgy fedlappal. A váz bazsalikom színt kapott, míg a tető és a keresztlécek krémszínű tejfestéket. A fiók színe e kettő keveréke. Mivel az éjjeliszekrény speciális igénybevételnek nincs kitéve, ezért a felületkezelés Safecoat Acriglaze vegyszermentes bútorlakkal történt. A gyors száradás így biztosított és a bútor egy nap múlva már használható. Fiú szobába készült, a fogantyút a használó választotta, mely az érdeklődési kör megváltozásával a későbbiekben könnyen cserélhető.
Mérete: 60 x 45 x 60 cm

Antikolt tömörfa polc ében színben

Anyaga borovi fenyő (nem uszadék, hanem rendes fűrészáru). Az antikolás a festés technikájára és a fa megmunkálására is utal, hogy egy valóban rusztikus felületet kapjunk. Az ében fekete tejfesték Provence színű antikolást kapott. Felületzárásnak kenderolajat választottam, mivel az olajt könnyen be lehet dolgozni rusztikus felületekbe és az olaj maga még mélyít a színen.
Keret mérete: 120 x 80 cm

Fogas

Anyaga borovi fenyő. A fogason a  ribiszke színű tejfestéket antikoltuk görög kék színnel. A keret nem csak színében, de struktúrájában is régies, rusztikus. A fehér viasz felületzárás világosít a színeken és selymes tapintást ad. Az alsó fogasokat a család apróbb tagjai is kényelmesen használhatják.
Keret mérete: 125  x 95 cm

Antikolt tömörfa tükör

Anyaga borovi fenyő (nem uszadék, hanem rendes fűrészáru). Az esőfelhő színű tejfestéket egy világosabb árnyalattal antikoltuk, koptattuk. A keret nem csak színében, de struktúrájában is régies, rusztikus. A viasz felületzárás elmélyíti a színeket és selymes tapintást ad.
Keret mérete: 120 x 50 cm

Kék-fehér csíkos fellépő

A bio kisbútor váza borovi fenyőből, a lap vörös fenyőből készült. Teljes egészében, minden része kézzel megmunkált. A fellépőn a görög kék színt kombináltuk fehér színű tejfestékkel, idézve a tengerpartok marine stílusát. A lábat fehér viasszal kezeltük, lágyabbá téve a görög kék harsányabb tónusát.
Mérete: 33 x 33 x 19 cm

Vágódeszka

Klasszikus vágódeszka. Gőzölt bükk és fehér tölgy felhasználásával, bütü oldalra forgatva. Az így kapott felületnek köszönhetően a vágásnyomok folyamatosan záródnak, a mellettük történő vágások miatt.  Mivel nincsenek elforgácsolódott rostok, a felület simább marad, könnyebbé téve a tisztítást. Bio dióolajjal kezeltük, alkalmassá téve élelmiszerekkel való érintkezésre. 
Mérete: 24 x 32 x 2 cm

Háromlábú szék

A háromlábú székek vörösfenyőből készültek. A modern vonalú székeket, régies antikolt stílusúra festettük és viasszal kezeltük.
Szék mérete: 27 x 27 x 45 cm

Bárszék mustár színben

Anyaga borovi fenyő. A szék sima felületűre van megmunkálva mustár színű tejfestékkel kezelve. Az ülőlap színtelen viaszozása élénkít a mustár színen, míg a lábakra került fehér viasz, pasztell árnyalatot kölcsönöz a mustárnak. A bárszék állványként használva remek helye lehet akár egy szép növénynek, lámpának is.
Szék mérete: 38 x 28 x 80 cm

Natúr fellépő

A kisbútor váza borovi fenyőből, a lap vörös fenyőből készült. Teljes egészében, minden része kézzel megmunkált, a hagyományos kötési technikával ellentétben, csavarral rögzítve. A fa eredeti mintázata tökéletesen látszik a sötétbarna viasz alatt.
Mérete: 33 x 33 x 19 cm

Fellépő régies stílusban

A bio kisbútor váza borovi fenyőből, a lap vörös fenyőből készült. Teljes egészében, minden része kézzel megmunkált. A fellépő antikolt fehér fedőlapja rusztikus tapintású, az oliva színű lábak a koptatásnak köszönhetően kaptak régies érzetet.
Mérete: 33 x 33 x 19 cm

Fiókos cipős ülőke

Anyaga borovi fenyő. Az ülőke simára van megmunkálva, ribiszke tejfestékkel felületkezelve , görög kék koptatással valamint natúr és színes viasz felületzárással. Az ülőke semmiféle vasalatot nem tartalmaz, még a fiók sem.
Mérete: 36 x 81 x 47 cm

Kültéri munkák

Kerítés

Gaál-András-Ottó_Kerítés

Megrendelésre készült akác kerítés, időjárás álló, tartós kültéri festékkel kezelve.

ébenlepkeff-feliratnélkül

Padok

Bútor felújítás (előtte)Bútor felújítás (utána)

Megrendelésre készült felújítás, teljes léc csere vörösfenyőből, tartós kültéri felületkezeléssel.

ELŐTTE

Bútor felújítás (előtte)

UTÁNA

Bútor felújítás (utána)
Gaál-András-Ottó_Pad

Festmények

Digitális festmények és olajfestmények vásznon

Az olajfestmények pamut- vagy lenvászonra készülnek, vakrámára feszítve. Alapanyagok tekintetében törekszem a magas minőségű, környezetbarát termékek használatára. A kész festmények oldalai is festettek, így akár keret nélkül is a falra kerülhetnek. 

Digitális festményeimből zárt sorszámú számozott reprodukciót készíttetek, melyek igény szerint vászonra illetve művész papírra készült Giclée nyomatokA Giclée a ma elérhető legmodernebb művészeti nyomtatott termékek, egyben a legkorszerűbb technikával készülnek. A Giclée nyomatok nagy felbontásban pigment bázisú fakulásmentes festékkel archív savmentes felületre készülnek, amely lehetővé teszi, hogy a festmények akár 100 évig is megőrizzék eredeti szépségüket.

Aktuális termékkínálatomért keressen e-mailen / telefonon.